Här kan du läsa några kommentarer om SoundRacer från email, bloggar och YouTube.

 

Hej!  Framför allt stort GRATTIS till produkten! En mer genial produkt både i upplevelse, utförande, och enkelhet att använda har man verkligen inte sett på länge! Köpte 3 så blev julklapparna fixade till alla manliga familjemedlemmar på en gång! :)

 

Soundracer!! Jag köpte en soundracer till farsan i fars-dag present, meningen var att det skulle vara en rolig grej (gubbleksak) som skulle låta lite i högtalarna, men när vi väl fått hem kartongen (Som bara den var riktigt cool) sprang hela familjen ut i bilen förväntansfulla över om den skulle fungera överhuvudtaget. Pappa sätter sig i förarsätet, knappar in rätt radiostation och VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL säger det i högtalarna, det räcker att jag säger att alla i familjen hade mungiporna i öronen! Grymt! Vill man piffa upp sin gamla volvo är det helt klart rätta grejen! Det spelar ingen roll hur mycket du stylar den, du måste ha en soundracer! Du blir inte besviken det lovar jag. Jag har redan fått tre stycken att beställa hem en ;) Riktikgt cool grej med roliga inställningar och alla kommer verkligen tro att du har en V8 under huven! Mitt råd, köp medans den finns!! Jag ska beställa hem ännu en till pojkvännens gamla volvo i julklapp! ha ha.

 

Soundracer V8. Otroligt rolig pryl! Jag blev så glatt imponerad av att den faktiskt känner av hur mycket man gasar, jag trodde verkligen att det inte skulle leva upp till beskrivningen. Det funkar helt felfritt.  Snygg förpackning och snygg produkt. En klockren present till polaren som har en lite för tråkig bil i förhållande till personlighet!

 

Har nog aldrig haft så roligt i bilen förut. Arbetskamraterna låg å grina på golvet i bilen hela vägen hem, toppen pryl. rekommenderas starkt.

 

Racerbil på en sekund ! Superrolig liten sak som verkligen pimpar upp den gamla bilen. Vår Volvo V70 blev som en ny ferrari! Urkul! Håller verkligen måttet :)

 

Funkar perfekt o hur kul som helst. Har köpt en Soundracer V8 och använder den i en SAAB 9-5 2,0 Biopower 2006. Den funkar klockrent och ger ett autentiskt ljud. Enda "nackdelen" är att man själv blir hetsad, eller som min son sa när han åkte med första gången. "Den här är ju så hetsande att den borde förbjudas". En suverän pryl till bra pris, som kan rekommenderas!

 

Detta är en av de roligaste sakerna jag vet. Det är inga problem när den ska användas. Den svarar direkt på gasen. Sound Racern bidrar deffinitivt till en roligare körning och den sitter alltid i bilen när jag övningskör. Jag ger den en 4 av 5 därför att jag tycker att det borde finnas fler olika bilmodeller men först och främst tycker jag att alla motorljuden ska vara inlagda i Sound Racern så att man kan växla mellan de olika ljuden. Jag skulle hälre betala mer för en produkt och ha fler motorljud inlagda. (Kan även tillägga att den fungerar utmärkt med Volvo 740).

 

Vilket grej.Plötsligt låter min lilla cittra som en V-8, hur coolt dom helst !

 

Beställde hem v10, kopplade in i en Nissan Nevara och blev världens häftigaste Lamborghini!

 

En helt perfekt pappapresent eller till "honom". Vi fick den att fungera direkt och den känner även av motorljudet. Ett häftigt ljud som den motorintresserade mannen eller killen säkert gillar.

 

Jag köpte soundracern till min biltokiga sambo i julklapp, mest för att reta honom. Vad jag inte visste då var att han, hans pappa, min bror, hans vänner... ja, Alla blev fullkomligt tokiga av denna (enligt mig) helt meningslösa produkt! .. Denna produkt ger ett välbefinnande i min man varje gång han sätter sig i bilen, och med tanke på priset på produkten om man jämför med priset av en sportbil så vill jag säga till alla kvinnor där ute: Detta är den ULTIMATA presenten till Honom.

 

Skitrolig! Kanon-present till ungdomen som har allt redan (förrutom en racer-bil!).

 

Världens mest onödiga pryl men oj så sjukt bra, en bra present till den bilintresserade
varning!! klart farligt, man vill bara gasa för att komma upp i varv

 

 
 
Powered by Tervix Touch!   |   Sitemap