Den roligaste bilprylen någonsin: SoundRacer X!

SoundRacer X MicroSD side

med riktiga motorljud inspelade från sex fantastiska bilar:


Shelby Mustang V8, Lamborghini V10, Lexus LFA V10, Ferrari V12, Porsche 911 GT3, SAAB SPORT


och två fantastiska motorcyklar:

Harley-Davidson V-Twin and Suzuki GSX

 

Alla motorljuden är klara att spela, tryck bara på SOUND-knappen på SoundRacer X-fronten och nästa ljud hörs på några sekunder!

 

Starta din standardbil och interiören fylls med det häftiga motorljudet från en kraftfull supersportbil ... Lägg i första växeln, tryck på gaspedalen och körupplevelsen kommer verkligen att roa dig! Genom accelereration, motorbromsning, växling och tomgång - ljuden följer motorvarvet och lurar nästan dina sinnen att tro att du kör en supersportbil!

 

Se video här

 

MicroSD with adapter

 

Ljuden är lagrade på medföljande MicroSD minneskort

Fler ljud kan läggas till, se denna sida Sounds.

 

 

 

 

 

Köp SoundRacer X här!

 

SoundRacer fungerar i de flesta bilar (bensin, diesel, manuell och automatisk) men inte i hybrid och elbilar (se vår produkt för dessa här www.evsoundsystem.com )

Kontrollera vår lista över testade bilar för att se om SoundRacer fungerar bra i din bil innan du beställer.

 

 

 

 

SoundRacer X AUX sideFM sändare med AUX in

Du kan också använda SoundRacer för att lyssna på musik från din mobiltelefon eller MP3-spelare i en bilradion utan AUX ingång. Frekvensområde: 88,1 till 107,9 MHz

 

Använd bara den medföljande kabeln och anslut SoundRacer till hörlursuttaget på musikspelaren. Ställ AUX-omkopplaren på IN.

 

 

 

AUX out

Om din bil har AUX-ingång kan du använda den medföljande kabeln och ansluta SoundRacer X direkt till bilens ljudsystem via dess AUX-kontakt.

Denna funktion är värdefull i områden med många radiostationer där det är svårt att hitta en fri frekvens.

 

USB charger 1000mA

SoundRacer X kan även ladda din mobil eller tablet!

 

Teknisk specifikation för SoundRacer X:

 

1000mA USB laddningskapacitet.

 

3,5 mm AUX in/ut.


Anslutning:12V från 21mm ( tidigare cigarett tändare) kontakt.

 

Patent skyddad i USA och andra länder.

 

Motorentusiaster!

Nu kan du få dina favoritmotorljud i din egen bil. Med inspelningar av tomgångs-, accelerations- och retardationsljud kan du skapa dina egna ljudfiler för SoundRacer X med Windows-programmet som finns på MicroSD-kortet. Filformatet är detsamma som för vår ljudmodul för elfordon och användare har gjort ljud som ånglokomotiv, rymdskepp och turbin! Mer information i användarmanualen.

 

Perfekt gåva!

SoundRacer är den perfekta presenten till alla bilägare, lätt att använda och kompatibel med de flesta bilar på marknaden.

 

Lättanvänd 1-2-3 

 

1. Koppla in SoundRacer i bilens 12V (ciggtändare) uttag som finns i alla bilar.

 

2. Hitta en ledig FM-frekvens på bilstereon och ställ in SoundRacer på samma frekvens. Du kan även ansluta direkt till radions AUX-ingång om det finns i din bil, kabel medföljer. Ljudet av en motor på tomgång hörs från bilens högtalare

 

3. Starta motorn och gör ett kort varvning till ca 2500 rpm och ner. Tre pip kommer att indikera att SoundRacer har synkroniserats med bilmotorns varvtal.

 

Nu är det klart att köra!

 

 

 

Fungerar det i min bil? SoundRacer fungerar i de flesta bilar (bensin, diesel, manuell och automatisk) men det är en bra idé att kolla vår lista över testade bilar innan köp.

 

För elbilar, elmotorcyklar och andra elfordon, även hybrider, har vi utvecklat en ljudmodul med inbyggd förstärkare samt vattentåliga högtalare. www.EVSoundSystem.com  

 
 
Powered by Tervix Touch!   |   Sitemap